CSV’28 kiest nieuw bestuur

zondag 15 november 2020
CSV’28 kiest nieuw bestuur

Voetbalclub CSV’28 heeft op maandag 9 november een nieuw bestuur gekozen. Chris Smit is gekozen als voorzitter van CSV’28. Hij volgt daarmee Martijn Hakstege op die het afgelopen voetbalseizoen ad-interim was voor de club. Daarnaast zijn vier bestuursleden gekozen die samen met Chris het vastgestelde beleidsplan 2020-2025 uitvoeren.

Chris Smit is een oud gediende bij CSV’28. Hij is al twee keer eerder voorzitter geweest en in het afgelopen jaar was hij verenigingsadviseur. Op verzoek van het bestuur heeft hij de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar het ontwikkelen van een toekomstbestendige organisatie van de club en hoe verbinding kan worden gemaakt met wijkbewoners in Stadshagen. De uitkomsten van dit onderzoek en het bijbehorende advies zijn gepresenteerd tijdens de digitale ledenvergadering van 9 november.

Specifiek onderdeel van dit advies is dat er een compact bestuur komt van vijf leden en dat operationele taken en verantwoordelijkheden bij de verschillende commissies komen te liggen. Het bestuur bestuurt en commissies voeren uit. Ook wordt in de komende bestuursperiode aandacht geschonken aan het leggen van verbinding met bewoners in de wijk Stadshagen en organisaties, zodat zij de weg weten te vinden naar CSV’28.

Tijdens de ledenvergadering is ook afscheid genomen van Cor Kuiper (secretaris), Martin van Markesteijn (technische zaken), Rob Kroeze (penningmeester), Nicole Henschen (voetbalzaken) en Alain van der Wildt (communicatie).

Het nieuwe bestuur van CSV’28 bestaat uit: Bas Willemsen en Erkan Kara (facilitaire zaken), Jan Clement (voetbal zaken), Steven Dekker (administratieve zaken), Chris Smit (staf) en Marcel Zeephat (verenigingsadviseur). Zij gaan nu aan de slag om een toekomstbestendige organisatie neer te zetten die voorbereid is om de kwalitatieve en kwantitatieve groei aan te kunnen. Daarnaast wil het bestuur ook voorzien in de behoefte van wijkbewoners in Stadshagen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!