Kerst in de Open Kring

vrijdag 18 december 2020
Kerst in de Open Kring

Door de strengere maatregelen die afgelopen week afgekondigd zijn worden in de Protestantse Gemeente de Open Kring de kerkdiensten de komende kerstperiode online aangeboden. Eerder mochten nog 30 gasten uitgenodigd worden. De Open Kring heeft besloten dat terug te draaien en de diensten volledig online aan te bieden.

Alleen de mensen die actief meedraaien tijdens de kerkdiensten zijn aanwezig in het gebouw. Cor Baljeu predikant van de gemeente vertelt dat er bij de kerkdienst die op maandag 21 december opgenomen wordt waarschijnlijk zo´n tien kinderen aanwezig zullen zijn. Het kerstverhaal wordt met een poppenkast verteld. De kinderen leveren gebedspunten aan en twee liederen worden door hen begeleid.

De dienst is te zien vanaf kerstavond 24 december. Om 19.00 uur via de website van de Open Kring: www.openkring.nl. Op kerstochtend is er een reguliere kerstochtenddienst. Deze dienst is vanaf 9.30 uur via dezelfde website live te volgen. 

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!