Lange ‘anderhalve meter’ rij voor oliebollenkraam

donderdag 31 december 2020
Lange ‘anderhalve meter’ rij voor oliebollenkraam

Het is de laatste dag van een jaar dat voor veel mensen snel voorbij mag zijn. Oudejaarsdag verloopt door de corona-maatregelen ook anders dan andere jaren. Geen vuurwerk en zonder veel gezellige bezoekjes aan familie en vrienden. Maar niet zonder oliebollen. Zelfgebakken, zoals vanochtend al vroeg in vele tuinen van Stadshagen. Of zoals de liefhebbers op de foto, afgehaald bij de oliebollenkraam in het winkelcentrum. Er stonden vanochtend twee lange rijen, netjes op anderhalve meter afstand.

Voor wie thuis dacht even snel de oliebollenschaal te kunnen bijvullen komt in Stadshagen bedrogen uit. Voor de befaamde oliebollenkraam bij het winkelcentrum stond vanochtend vroeg al een lange wachtrij liefhebbers. Er werd netjes anderhalve meter afstand gehouden, waardoor de twee rijen zich uitstrekte tot voorbij de Zeeman aan de ene kant, en de apotheek aan de andere kant van de Werkerlaan. De wachttijd voor een warme oliebol bedroeg ruim een kwartier. Maar dan zijn ze ook vers, want het personeel werkte tegen de alsmaar groeiende rij mensen op. 

Namens de vrijwilligers van StadshagenNieuws wensen we heel Stadshagen een mooie jaarwisseling en een vooral gezond 2021!

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!