Politie houdt persoon aan met inbrekerswerktuigen

maandag 1 februari 2021
Politie houdt persoon aan met inbrekerswerktuigen

In de nacht van zondag op maandag 1 februari heeft de politie in Stadshagen een verdachte aangehouden op een scooter. Tijdens de dienst van de politie zagen zij om 01.00 uur een scooter rijden zonder verlichting. De bestuurder kreeg een stopteken, waarna de politie zag dat het een bekend persoon van de politie betrof. De persoon werd vervolgens positief getest op amfetamine, cocaïne en THC.

Tijdens het doorzoeken van de scooter vond de politie de spullen op bijgevoegde foto, welke zij aanmerken zijnde inbrekerswerktuigen. Gezien het tijdsstip is het verboden om dit bij je te hebben ’s nachts. Er werd ook een band gevonden waarvan de herkomst niet duidelijk is. Hier wordt verder onderzoek naar gedaan door de politie.

Alle goederen zijn in beslag genomen en de persoon is aangehouden voor bovenstaande feiten en verhoord door de politie. Daarnaast kreeg deze persoon een bekeuring voor her overtreden van de avondklok.

(foto: instagram Politie Zwolle)

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!