Sneeuwengel in Zomerjurk voor KWF

zondag 7 februari 2021
Sneeuwengel in Zomerjurk voor KWF

Vandaag maakte Kim Veldwijk een sneeuwengel in haar zomerjurk. Ze is initiatiefnemer van de actie ‘Sneeuwengel in Zomerjurk’. Ze wil met deze actie geld in zamelen voor KWF kankerbestrijding. Zelf is ze 7 jaar geleden volledig genezen van kanker. Samen met nog een aantal vrouwen uit Stadshagen duikt Kim de sneeuw in voor een sneeuwengel in een zomerse outfit.

Het Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding is bekend als stichting die zich inzet voor onderzoek en zorg naar en voor patiënten met kanker.

In de periode van haar behandeling heeft Kim zich verbaasd over hoe specifiek chemotherapie is. Kim geeft aan dat er bij chemotherapie veel komt kijken. Door middel van wetenschappelijk onderzoek wordt veel bepaald bij de behandeling van de patiënt. Kim geeft aan dat het onderzoek dat gedaan is voordat ze zelf patiënt was haar leven misschien wel heeft gered.

Door de ervaringen van Kim weet ze hoe belangrijk het onderzoek is dat gedaan wordt door het KWF. Daarom zet ze zich er ook zo voor in. Met deze actie hoopt ze veel mensen te bereiken en een mooi bedrag op te halen voor het KWF.

Bent u geraakt door de actie of ben u enthousiast geworden? Haal dan net als Kim en de andere vrouwen een zomerjurk van zolder, maak een sneeuwengel en deel daarvan een foto via social media met daarbij de link naar de collectebus van de ‘sneeuwengel in zomerjurk’. Of doneer via: https://kwf.digicollect.nl/sneeuwengel-in-zomerjurk

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!