Scholen en kinderopvang eindelijk weer open

dinsdag 9 februari 2021
Scholen en kinderopvang eindelijk weer open

Blije gezichten vanochtend bij zowel kinderen, ouders en leerkrachten. Na een kleine twee maanden Corona lockdown en een sneeuwdag, zijn de scholen en kinderdagverblijven in Stadshagen vanochtend weer opengegaan.

Even wennen was het wel. Klasgenootjes, juffen en meesters, leidsters en anderen weer in het echt zien. Ouders die eindelijk weer ‘normaal’ thuis kunnen werken. En de rit naar school was ook anders, door de sneeuw en voor velen per slee!

Nieuwbouw Het Saffier
Voor leerlingen van Het Saffier was het helemaal een gedenkwaardige ochtend. Zij mochten voor het eerst naar hun nieuwe schoolgebouw in de Tippe. De officiële opening volgt later, maar de kinderen waren erg blij, zo vernam onze verslaggever.

Bedankje Het Festival
Om te vieren dat de school weer open is, kregen de 700 leerlingen van Het Festival vandaag allemaal een lekkere kanjer-stroopwafel mee naar huis. Met een lief briefje voor de leerling en ouders, omdat zij, samen met de leraren, zo hun best hebben gedaan.

Ook mooie foto’s van schoolpret in de sneeuw? Stuur ze naar redactie@stadshagennieuws.nl!

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!