Uitkijken naar openluchtconcert Symphonica Stadshagen

zaterdag 13 maart 2021
Uitkijken naar openluchtconcert Symphonica Stadshagen

Op 26 juni staat er, eindelijk, weer een mooi evenement gepland in Stadshagen. Een gratis openluchtconcert in het Twistvlietpark. En je kunt nog meedenken over de invulling er van.

Openluchtconcert
Het idee van het openluchtconcert is een combinatie van Night of the Proms en het Prinsengrachtconcert, georganiseerd aan het water bij het Twistvlietpark. Klassieke muziek en pop komen samen, en wij als wijkgenoten ook! Op de kade, in het park of in een bootje voor het podium kun je van de muziek genieten.

Optredens
Tijdens het concert treden bekende en onbekende artiesten uit de wijk en regio Zwolle op. Zij worden begeleid door Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Welke artiesten exact gaan optreden wordt nog bekend gemaakt. En je kunt hier nog in meedenken. Op www.symphonicastadshagen.nl staat een korte vragenlijst, waarop je bijvoorbeeld kunt aangeven welke muziek jouw voorkeur heeft.

Organisatie voor en door wijkbewoners
Niet alleen het team achter de organisatie, maar ook partners en sponsoren komen uit Stadshagen en regio Zwolle. Buurtbewoners kunnen meehelpen om het evenement te organiseren door zich aan te melden als vrijwilliger. Symphonica Stadshagen is van én voor de wijk!

Hopelijk geven de dan geldende coronamaatregelen ruimte voor dit mooie initiatief. In samenspraak met de Gemeente Zwolle wordt bepaald of en op welke manier het concert door kan gaan.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!