Voorjaarseditie StadshagenNieuws Magazine deze week in brievenbus

woensdag 17 maart 2021
Voorjaarseditie StadshagenNieuws Magazine deze week in brievenbus

Deze week wordt in heel Stadshagen en omgeving weer het nieuwe StadshagenNieuws Magazine bezorgd. In het magazine brengen we achtergrondverhalen uit onze wijk. Zo vertelt de Stadsecoloog over natuurverrassingen in de wijk, lopen we mee met de Politiekids en hebben we een mooi gesprek aan de keukentafel bij Henk en Ruth Stoorvogel.

In deze voorjaarseditie laten we diverse ondernemers, organisaties en specialisten aan het woord. Als rode draad door de verschillende thema’s hoe je zelf de eerste stap kunt zetten voor vernieuwing, verbeteringen en veranderingen. Zowel persoonlijk als ook in je werk, woning en de wijk waar je woont.

Hermelijnen en wezels
Zo vertelt Stadsecoloog Ineke Wesseling dat we als bewoners van Stadshagen zelf ervoor kunnen zorgen dat de natuur optimaal zijn gang kan gaan. Zelfs nu al wonen we samen met prachtige hermelijnen, wezels en verschillende moerasvogels.

Nieuwe lichting Politiekids
Ook als kind kun je je steentje bijdragen aan een veilig en leefbaar Stadshagen, door je aan te melden als politiekid. Travers Welzijn is dit voorjaar weer op zoek naar een nieuwe lichting politiekids, die elke week samenkomen in de wijk om te trainen. Eens per maand gaan ze zelfs op pad met een echte agent. Ben jij de politiekids al een keer tegengekomen?

Aan de keukentafel
Als het gaat om inspireren, verdiepen en jezelf ontwikkelen op het gebied van leiderschap en spreekvaardigheid, dan ben je bij voormalig pastor en veelgevraagd spreker Henk Stoorvogel aan het juiste adres. Hij is lijstduwer voor de ChristenUnie bij de landelijke verkiezingen, zijn vrouw Ruth zit namens dezelfde partij in de Zwolse gemeenteraad. Een mooi gesprek aan de keukentafel!

Daarnaast is er in het StadshagenNieuws Magazine ook volop aandacht voor andere mooie verhalen, columns en adviezen op het gebied van kind & gezin, wonen & bouwen, onderwijs, zorg & gezondheid en meer.

Niet ontvangen? Laat het weten!
Het StadshagenNieuws Magazine van maart 2021 wordt rond 17 maart gratis huis-aan-huis verspreid in Stadshagen, Westenholte en omgeving. Heeft u het magazine niet ontvangen? Let op: als u een ‘nee-nee’ sticker op uw brievenbus heeft, mogen we helaas bij u niet bezorgen. In andere gevallen toch geen magazine? Stuur ons even een bericht. Het magazine kan ook online gelezen worden.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!