Openluchtconcert verschoven naar 2022

donderdag 8 april 2021
Openluchtconcert verschoven naar 2022

Een maand geleden werd bekend dat in juni het openluchtconcert Symphonica Stadshagen zou worden georganiseerd. Helaas moet het concert toch een jaar worden uitgesteld, zo werd vandaag bekend.

Uitstel na overleg met Gemeente Zwolle en Veiligheidsdiensten
De gemeente Zwolle is enthousiast over het concert, vanuit de wijk zelf opgezet. Maar Iskander Tuqan, senior beleidsadviseur evenementen bij Gemeente Zwolle, geeft aan dat het te vroeg komt. De vraag is of het concert binnen de (dan) geldende corona maatregelen past. Maar mocht dat zo zijn, ook dan kan het niet doorgaan. De gemeente schat in dat het gratis concert zal leiden tot een grote toeloop van mensen, omdat het als een van de eerste evenementen gepland staat. De veiligheid kan dan niet gegarandeerd worden.

Blik op 2022
De organisatie van Symphonica Stadshagen zet koers op volgend jaar, op zaterdag 25 juni 2022 en hoopt dan een geweldig concert te organiseren. Initiatiefnemer Bastiaan Roeters uit Stadshagen zegt hierover: ‘Reserveer deze datum dus alvast met potlood in jouw agenda. Dan werken wij de komende tijd toe naar een onwijs gezellige avond!

Via de website symphonicastadshagen.nl kun je meedenken in de muziekkeuze voor deze avond, en je aanmelden als vrijwilliger.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!