Politie beboet hardrijders Twistvlietpad

woensdag 26 januari 2011

Er wordt al enige tijd over geklaagd: hardrijdende scooters op het Twistvlietpad brengen de veiligheid van fietsers en kinderen in gevaar. Op woensdag 26 januari controleerde de politie alle scooterrijders op het Twistvlietpad. De scooters werden vervolgens op alle punten gecontroleerd, met voor sommigen een boete als gevolg. Degene die dachten de dans te ontspringen door op het laatste moment een andere route te kiezen, werden door een motoragent alsnog in de kraag gevat.

Hardrijders op het Twistvlietpad worden sinds kort met actieve politiecontroles bestreden. De politie controleert vaker op het fietspad sinds er bij omwonenden en politiek hevige kritiek losbarstte na een ongeval tussen een brommerrijder en een meisje op een wakeboard. Toen bleek dat omwonenden al langer overlast van asociale rijders ervaren. Eerder plaatste de politie een radar om de bewegingen te meten. Nu is de gemeente en de politie ook daadwerkelijk tot actie overgegaan.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!