Stephan en Daphne brengen koekjes bij ouderen

dinsdag 27 april 2021
Stephan en Daphne brengen koekjes bij ouderen

Het is een stralende Koningsdag en toch is het zonder evenementen relatief stil op straat. Dat weerhield broer en zus Stephan (11) en Daphne (12) de Brie er niet van om Koningsdag te vieren. En wel op een heel bijzondere manier. De twee hebben namelijk koekjes gemaakt en brengen die vandaag langs bij ouderen in Stadshagen. En het zijn nogal wat koekjes: ongeveer 450.

De broer en zus stonden in de vroege ochtend van Koningsdag al op de stoep van Westenhage, waar ze ouderen verrasten met hun actie. En dat ging heel gestructureerd. De koekjes zaten keurig in een zakje, de één hield de doos vast en de ander gaf het koekje met handschoen en mondkapje voor aan de ouderen. Een prachtig initiatief waarbij de jeugd denkt aan de ouderen in Stadshagen.

Veel steun
Dat was ook de supermarkt niet ontgaan, waar de kinderen naartoe waren getogen om hun plan uit te leggen. Jumbo Nagelmaeker was zo enthousiast, dat die de kinderen voor dit goede doel heeft gesponsord.

Vandaag gaan de kinderen ook nog op bezoek bij andere verzorgingshuizen en ze zijn ook nog eens aanwezig bij de Koningsdag avondbingo. Een groot applaus voor Stephan en Daphne!

Foto’s: Hugo Janssen

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!