240 kilometer rennen voor het Ronald McDonald Huis

woensdag 12 mei 2021
240 kilometer rennen voor het Ronald McDonald Huis

Bastiaan en Hilde Lips, wonend in Breecamp, doen op 26 en 27 juni mee met hun TeamMelle aan de Homerun. Een estafette hardlooptocht om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Een plek waar het gezin Lips vaak komt.

Melle
Het gezin van Bastiaan en Hilde bestaat uit dochter Wende van 2 en Melle van 7. Melle is meervoudig gehandicapt, en moet al jaren regelmatig naar het Wilhelmina kinderziekenhuis in Utrecht. Als Melle in het ziekenhuis behandeld wordt, kan het gezin terecht in het Ronald McDonald Huis, zodat ze dichtbij Melle zijn. En nu willen zij iets terug doen voor dit bijzondere huis.

Homerun
Op 26 en 27 juni wordt de Homerun georganiseerd. Een hardlooptocht in estafette vorm, waarbij TeamMelle met 10 mensen 240 kilometer gaan rennen, binnen 24 uur. En het doel is natuurlijk: zoveel mogelijk geld ophalen voor het Ronald McDonald Huis, zodat de familie Lips en alle gezinnen die het nodig hebben, hier gebruik van kunnen blijven maken.

Op https://home-run.nl/teams/team-melle kun je TeamMelle steunen met een donatie. En op https://www.instagram.com/teammellehomerun/ kun je het team volgen en alle acties die er op touw worden gezet om de opbrengst zo hoog mogelijk te krijgen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!