Stadshagenfestival uitgesteld tot 2022

maandag 24 mei 2021
Stadshagenfestival uitgesteld tot 2022

Het Stadshagenfestival gaat ook dit jaar niet door als gevolg van de coronacrisis en de daaromheen geldende maatregelen. Het festival komt net iets te vroeg. De festivalorganisatie moet ervoor zorgen dat er een goede organisatie van de toeloop van publiek is, binnen en buiten het festivalterrein. Met name dat laatste baart de organisatie teveel zorgen. “Het is helaas net te vroeg”, aldus de organisatie.

Het teams van vrijwilligers en sponsors organiseert het festival al sinds jaar en dag in de wijk Vorig jaar was het de bedoeling om het jubileum te vieren, maar dat viel ook in het water.

Goed overleg
“Ook op dit moment in de tijd blijven de omstandigheden van Corona zodanig lastig in te schatten, dat de organisatie van het festival dit jaar onder druk komt te staan. Na prettig overleg met de wijkstichting en de gemeente hebben wij besloten ook in 2021 het Stadshagenfestival niet te organiseren.”

De organisatie is wel hoopvol voor het volgende jaar. “Wij plannen het volgende stadshagenfestival op 27 augustus 2022. Kom je ook?”

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!