Stadshagen hoofdleverancier seizoenskaarten PEC Zwolle

zondag 6 juni 2021
Stadshagen hoofdleverancier seizoenskaarten PEC Zwolle

De meeste seizoenskaarten voor PEC Zwolle zijn tot dusver in bezit van inwoners van Stadshagen. Dat meldt PEC Zwolle in een bericht op social media. Momenteel worden de seizoenskaarten weer gekocht voor het nieuwe voetbalseizoen, waar hopelijk weer publiek op de tribunes mag zitten om naar de wedstrijden te kijken.

Dat het de club goed gaat, is wel duidelijk aan de verkoop van de seizoenskaarten. Van de beschikbare 7500 kaarten waren er zaterdag al 7150 vergeven. Het stadion kan overigens meer toeschouwers herbergen, maar door de nog geldende coronamaatregelen worden er geen volle stadions toegestaan. Dat leidde vorig jaar al tot een verkoopstop. Nu is het aantal seizoenskaarten vooraf gemaximeerd.

Het moge hoe dan ook duidelijk zijn dat een groot deel van het Zwolse legioen dat de club vanaf de tribunes naar de hoogste regionen van de eredivisie juicht, seizoenskaarthouders uit Stadshagen zijn.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!