Ongeval kruising Hasselterweg met Westenholterallee

woensdag 9 juni 2021
Ongeval kruising Hasselterweg met Westenholterallee

Bij een ongeval op de kruising van de Hasselterweg met de Westenholterallee is dinsdagavond een persoon lichtgewond geraakt. Het ongeval vond plaats rond elf uur. Volgens aanwezigen is de veroorzaker na het ongeval doorgereden en even later in Westenholte staande gehouden door de politie.

Bij de aangereden auto trof de politie een man en een vrouw. Die werden nagekeken door de ambulance, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Er was overigens ook een derde passagier in de auto aanwezig: een konijn, waarvan het deurtje van het hok open was gegaan door de klap. De aanwezige agente heeft het deurtje met hulp van de wegenwacht weer dichtgezet.

De vermoedelijke veroorzaker was overigens niet meer op de plek van het ongeval aanwezig. Die werd na een tip uit de omgeving in Westenholte aangetroffen en meegenomen naar het bureau Een motoragent kon de auto overigens goed vinden wegens een lekkagespoor.

Het ongeval zorgde voor veel rommel op de kruising. Dat werd vlot schoongeveegd en later schoongespoten door de brandweer.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!