Zomereditie StadshagenNieuws Magazine deze week in de brievenbus

woensdag 16 juni 2021
Zomereditie StadshagenNieuws Magazine deze week in de brievenbus

Deze week wordt in heel Stadshagen en omgeving weer het nieuwe StadshagenNieuws Magazine bezorgd. In het magazine brengen we achtergrondverhalen uit onze wijk. Zo spreken we met Bart en Cynthia Collet, over de bouw van hun natuurlijke onthaastingscentrum aan de rand van Stadshagen. Dirigent en muziekleraar Albert Dam uit Stadshagen vertelt over het gemis van muziek maken in de afgelopen periode, maar ook de creatieve insteek die dat voortbracht. En we kijken terug op 10 jaar woningmarkt in de wijk: wat een verschil!

Nu er weer licht gloort aan de horizon en we langzaam steeds meer kunnen dromen van zomervakantie, meer vrijheden en bezoeken aan winkels en terrasjes, is er in het magazine ook weer volop ruimte om terug te blikken, in het moment te leven en te dromen van de toekomst.

10 jaar woningmarkt
Zo dook de redactie van StadshagenNieuws in de archieven om te kijken naar de woningmarkt, in de periode van 2011 tot nu. Hoe anders is het beeld nu ten opzichte van destijds.

Muziek
Dirigent en muziekleraar Albert Dam uit Stadshagen vertelt in een interview over het gemis van muziek maken in de afgelopen periode. Wat voor impact heeft dit op (amateur)muziekanten?

Onthaastingscentrum
Bart en Cynthia Collet kijken met Lotuszen vol verwachting uit naar de toekomst. Hun natuurlijke onthaastingscentrum aan de rand van Stadshagen krijgt binnenkort eindelijk gestalte. Een inspirerend gesprek.

Klik om het magazine online te lezen

Verder vind je natuurlijk heel veel mooie andere artikelen, columns en redactionele bijdragen over lokaal ondernemen, kind & gezin, zorg & gezondheid, wonen & bouwen en nog veel meer.

Niet ontvangen? Laat het weten!
Het StadshagenNieuws Magazine van juni 2021 wordt rond 16 juni gratis huis-aan-huis verspreid in Stadshagen en omgeving. Heeft u het magazine niet ontvangen? Let op: als u een ‘nee-nee’ sticker op uw brievenbus heeft, mogen we helaas bij u niet bezorgen. In andere gevallen toch geen magazine? Stuur ons even een bericht. Het magazine kan ook online gelezen worden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!