‘Koffie to go+’ bij De Fontein

vrijdag 18 juni 2021
‘Koffie to go+’ bij De Fontein

Aan de Sterrenkroos aan de rand van het water staat het kerkgebouw De Fontein. Hier komen leden van deze kerk bij elkaar om elkaar te ontmoeten. De leden van de gemeente willen er zijn voor de mensen om hen heen. Of je nu wel of niet in God gelooft. Daarom is iedereen op alle werkdagen én woensdagavond welkom voor een kopje koffie.

Elke werkdag van 9.30 uur tot en met 11.30 uur en op woensdagavond van 19.45 uur tot en met 21.00 uur is De Fontein geopend. Je kan er voor nieuwe energie genieten van een kopje koffie met een goed gesprek.

Bij De Fontein ben je van harte welkom om in de buitenlucht een kop koffie te komen drinken. Gemeenteleden uit De Fontein staan klaar om je te ontmoeten. Ze zijn nieuwsgierig naar wie je bent, waar je warm van wordt en waar jouw hart van overloopt. Het kan ook zijn dat je juist verdrietig bent. Ook dan ben je welkom. In de Fontein willen ze het leven met elkaar delen. Niet alleen met mensen in de kerk, maar ook als je geen lid van de gemeente bent.

In deze tijd moet afstand gehouden worden van elkaar. Nu de maatregelen weer wat worden versoepeld is er in De Fontein een manier gevonden om anderen te bereiken. Omdat iedereen gezien wil worden zijn er bij de Fontein sinds kort elke dag speciale ‘Koffie to go+’-momenten. Je kan langskomen voor ontmoeting, om te bidden, een kaarsje te branden of om gewoon even stil te zijn.

Op maandag tot en met vrijdag staat van 9.30 uur tot 11.30 uur de koffie klaar. Ook op woensdagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur ben je welkom in de Fontein aan het Sterrenkroos 56. Daarnaast is er op donderdagochtend een inloopochtend. Je kan in de soosruimte een spelletje doen of creatief bezig zijn. Er wordt naar je uitgekeken.

Via de site van de kerk is meer informatie te vinden: www.defonteinzwolle.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!