Vermist: trouwring bij winkelcentrum Stadshagen

zondag 30 januari 2011

Twitter is een geweldig medium om mensen attent te maken op een vermissing of diefstal van iets. Zo zien wij regelmatig oproepen om een fiets terug te vinden, of een poes die op avontuur is gegaan. Maar een trouwring is van een andere orde. Ons oog viel op een oproep van Eric de Leeuw, die zijn trouwring mogelijk bij het winkelcentrum in Stadshagen of bij de bouwmarkt Gamma is verloren.  Wellicht dat een toevallige vinder de ring van de foto herkent, of let bij het winkelcentrum of Gamma even extra goed op. 

Details
“Zatermiddag ben ik naar de gamma geweest.Op het parkeerterrein daar heb ik mijn ring even afgedaan en in mijn broekzak gedaan om de olie van de auto even bij te vullen. Ik ben vergeten mijn ring weer om te doen en ben vanaf daar naar de parkeergarage onder het winkelcentrum gereden. Daar ben ik via de roltrap alleen naar de Albert Heijn geweest en daarna weer naar huis gereden (Poldermolenpad). Thuis wou ik de ring weer om doen maar die zat niet meer in mijn broekzak.”

Ring gevonden?
Mail de redactie via info@stadshagennieuws.nl of bereik Eric zelf via www.twitter.com/ecdel

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!