CDA wil aandacht voor ‘lekkende parkeergarage’

woensdag 15 september 2021
CDA wil aandacht voor ‘lekkende parkeergarage’

Het CDA wil aandacht vanwege lekkages die in de parkeergarage onder het winkelcentrum Stadshagen. Volgens het CDA zou de lekkages zorgen voor een gevaarlijke situatie. CDA-raadslid Arjan Spaans werd woensdag door bewoners van Stadshagen gevraagd om eens te kijken naar de situatie onder het winkelcentrum.

Spaans: “Wat ik daar aantrof was in mijn ogen gevaarlijk. Er lekt veel water uit de naden tussen de plafondplaten waarbij er ook stroomdraden aanwezig zijn. De grote plassen in de garage veroorzaken gladheid en daardoor gevaarlijke situaties voor de mensen die daar lopen.” Het CDA wil dat er nu stappen worden genomen om de problemen op te lossen.

Al jaren klagen bewoners over lekkages en gevaarlijke situaties onder het winkelcentrum. Dat begon al in 2014, toen hele delen van de garage werden afgesloten wegens lekkages. De fotoreportage van die periode vindt u hier. Rond sommige pijlers werden zelfs bekisting geplaatst om verdere schade te beperken.

Omdat de problemen onder de parkeergarage volgens bewoners blijven aanhouden, stelt de CDA-fractie nu schriftelijke vragen waarin zij de gemeente oproepen om spoedig actie te ondernemen en het probleem op te lossen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!