Het nieuwe StadshagenNieuws Magazine is uit!

woensdag 22 september 2021
Het nieuwe StadshagenNieuws Magazine is uit!

Stadshagen en omgeving ontvangt deze week het nieuwe StadshagenNieuws Magazine. In het magazine brengen we achtergrondverhalen uit onze wijk. In deze editie vertelt Duikvereniging Octopus over de onderwaterwereld van de Milligerplas. Kerk de Fontein legt uit wat de plus betekent in ‘Koffie to Go+’. En PEC Zwolle-speler Rav van den Berg (17) over de band tussen Stadshagen en de voetbalclub.

Onderwaterwereld
Een snoek, containers, een schildpad, een auto en een meerval. Wie op een zonnige dag in de Milligerplas zwemt, kan zich niet voorstellen dat deze dieren en attributen verderop in de plas op de bodem liggen of zwemmen. Duikvereniging Octopus weet wel beter en duikt regelmatig naar de bodem van de plas, zo’n 27 meter, om de onderwaterwereld te verkennen.

Ballonnen en slingers om samen het leven te vieren
Mensen die naar de kerk De Fontein gaan, geloven in God. Ze gaan naar de kerk om samen uit de Bijbel te lezen, te bidden, te zingen en te praten over het geloof. Een aantal kerkgangers vond dat de deuren van de kerk ook door de week open mochten, juist ook voor mensen van buiten de kerkgemeente. We spraken Wabe Bakker, een van de initiatiefnemers van Koffie to Go+.

Veel PEC support in Stadshagen
Bij de start van het nieuwe voetbalseizoen blijkt dat de meeste seizoenkaarten voor PEC Zwolle door Stadshagenaren zijn gekocht. Door corona konden de tribunes nog niet vol, maar er is dus genoeg steun vanuit de wijk. We spraken met Rav van den Berg, 17 jaar, speler van PEC Zwolle en inwoner van Stadshagen, is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!

Klik om het magazine online te lezen

Verder vind je natuurlijk heel veel meer interessante artikelen, columns en redactionele bijdragen over lokaal ondernemen, zorg, scholen, wonen, bouwen en nog veel meer. Ook een special over de vele vacatures bij bedrijven in de regio. In ‘vraag het de specialist’ vind je antwoorden op vragen van lezers.

Niet ontvangen? Laat het weten!
Het StadshagenNieuws Magazine van september 2021 wordt rond 22 september gratis huis-aan-huis verspreid in Stadshagen en omgeving. Heeft u het magazine niet ontvangen? Let op: als u een ‘nee-nee’ sticker op uw brievenbus heeft, mogen we helaas bij u niet bezorgen. In andere gevallen toch geen magazine? Stuur ons even een bericht. Het magazine kan ook online gelezen worden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!