Tiende editie Triathlon van start

zaterdag 25 september 2021
Tiende editie Triathlon van start

Vorig jaar ging de Triathlon vanwege Corona niet door, maar vandaag kan er weer worden gestart. Dit jaar met alweer de 10e editie van Stadshagen. Met een toegangsbewijs in de Coronacheck-app of een papieren bewijs kan vandaag worden deelgenomen aan de triathlon bij de Milligerplas.

Om 10 uur vanmorgen zijn de deelnemers van de achtste triathlon gestart. Zij hebben getraind om 1 kilometer te zwemmen, 40 kilometer te fietsen en 5 kilometer hard te lopen. Vanmiddag is de start van de kwart triathlon.

Waar de wielrenners eerder twee rondjes richting Hasselt maakten is de route dit jaar iets aangepast. Ze maken vandaag een langere lus door Mastenbroek heen. Hierdoor zal het naar verwachting minder druk zijn op de route.

De start en finish van het zwemmen is dit jaar bij het strandhuis bij de Milligerplas. Daardoor kan het publiek vandaag de deelnemers extra goed aanmoedigen.

Vanwege de triatlon zijn verschillende wegen in Stadshagen afgesloten.

Op onze website volgt later volgt een uitgebreidere fotoreportage.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!