Sinterklaas een handje helpen!

dinsdag 5 oktober 2021
Sinterklaas een handje helpen!

De pepernoten liggen al (even..) in de winkels en over een week of 6 komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Dat betekent ook dat de actie ‘Laat een kind niet naast de pakjesboot vallen’ al van start is gegaan. En hulp uit Stadshagen, zowel van de inwoners als het bedrijfsleven, kunnen zij daarbij goed gebruiken.

De organisatie achter deze actie helpt Sinterklaas door er voor te zorgen dat alle kinderen in Zwolle op pakjesavond cadeautjes krijgen. Voor gezinnen die het financieel lastiger hebben is dit een mooie uitkomst. De actie vraagt niet om geld, maar juist om de cadeautjes zelf. Er worden cadeaus ingezameld, om deze vervolgens weer te verspreiden onder de Zwolse gezinnen.

Wil je meedoen aan deze actie of meer informatie, kijk dan even op https://www.facebook.com/sinterklaasactiezwolle/. Daar staat alle informatie, telefoonnummer en inzamelplekken.Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!