Geen intocht, wel een Sinterklaasfeest in Stadshagen

dinsdag 2 november 2021
Geen intocht, wel een Sinterklaasfeest in Stadshagen

Net als vorig jaar kan er dit jaar nog geen Sinterklaasintocht worden georganiseerd in Stadshagen. Maar gelukkig kun je Sinterklaas wel ontmoeten! Dit jaar wordt er een puzzeltocht XL georganiseerd, en daarmee maak je kans op een heuse meet en greet met Sinterklaas en zijn pieten.

Puzzeltocht

Vanaf 10 november kunnen kinderen tot en met de basisschoolleeftijd een puzzeltocht-formulier ophalen bij de Albert Heijn of de Jumbo. Maar liefst 49 letters kun je vinden in en rondom het winkelcentrum. Deze vormen samen een zin. De eerste 400 kinderen die dit formulier inleveren ontvangen gelijk al een lekker en creatief cadeautje: een taaipopversierpakket. Op dit formulier kun je ook aangeven of je wilt meedoen aan de meet en greet. Het formulier kun je voor 23 november elke dag tussen 11.30 en 19.00 inleveren bij de take-away van de Stadshoeve.

Meet & greet met Sinterklaas

Van alle inzendingen kunnen 120 kinderen meedoen aan de meet & greet op 27 november. In 4 blokken van 30 kinderen is er een Sinterklaasfeest in het Cultuurhuis. Met Sinterklaas, Pieten en veel gezelligheid. Daarnaast zijn er op 20 en 27 november ook pieten in het winkelcentrum.

Zo hoopt de organisatie, ondanks de coronamaatregelen, er toch een leuk feestje van te maken. Daarbij worden de landelijke regels gevolgd: dus een QR code voor de ouders bij de meet & greet bijvoorbeeld. En mochten de regels ondertussen veranderen, dan worden de plannen weer aangepast.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!