VVD trekt aan de bel over onveilige verkeerssituaties

donderdag 18 november 2021
VVD trekt aan de bel over onveilige verkeerssituaties

Een fietser die niet is gezien, een scooterrijder die is aangereden, blikschade: steeds vaker zijn er in Stadshagen meldingen over onveilige verkeerssituaties. Reden voor VVD vicefractievoorzitter Jeroen Doornbos om bij het college aan de bel te trekken.

Voor Stadshagenaren zijn de rotondes aan de Frankhuizerallee en Mastenbroekerallee, de t-splitsing Frankhuizerallee / Belvédèrelaan en fietsoverstreek Twistvlietpad / Oude Wetering inmiddels bekende plekken waar onveilige verkeerssituaties zich voordoen.

Deze problematiek is voor Doornbos aanleiding om vragen te stellen aan het college over de onveilige verkeersituaties rondom het winkelcentrum van Stadshagen. Wat Doornbos bekend maakt in een bericht op twitter.

In zijn brief aan het college uit hij de zorgen van omwonenden en bezoekers aan het winkelcentrum over de huidige en toekomstige bouwwerkzaamheden rondom het winkelcentrum. Welke ook zorgen voor onveilige situaties in het verkeer.

https://twitter.com/jrfdoornbos/status/1460873793862307841

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!