CSV’28 neemt EHBO-post in gebruik

dinsdag 8 februari 2011

Op zaterdag 5 februari heeft de Stadshagense voetbalclub CSV’28 een officiële EHBO-post in gebruik genomen. Voorzitter Harry van Zwieten overhandigde een AED aan Diana Miedema, vrijwilligster bij CSV’28. Diana is coördinator van het ambulante EHBO-team van CSV’28 dat inmiddels bestaat uit 13 gediplomeerde vrijwilligers. De bedoeling is dat de EHBO-post elke (voetbal)zaterdag en tijdens de toernooien door minimaal 2 EHBO’ers bemand wordt.

EHBO’ers
De EHBO’ers lopen in een herkenbaar vest en met een mobiele EHBO-koffer rond over het park, zodat onmiddellijk ingesprongen kan worden in geval van een blessure of ander letsel. “Gezien de enorme groei in ledental bij CVS’28 (ruim 950 leden) is een goede EHBO-post absolute noodzaak om zo ook de noodzakelijke eerste hulp te kunnen bieden. Niet alleen aan de diverse spelers maar ook aan de bezoekers van ons sportpark”, aldus Harry van Zwieten.

Meedoen?
Hebt u belangstelling om het EHBO-team van CSV’28 te komen versterken, dan kunt u contact opnemen met Diana Miedema via zon.diana@zonnet.nl. Voorwaarde is wel dat u in het bezit bent van een EHBO-diploma, of dat u bereid bent deze cursus te volgen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!