Overvallers slaan toe op Oude Wetering

vrijdag 26 november 2021
Overvallers slaan toe op Oude Wetering

Stadshagen is wederom opgeschrikt door een overval, ditmaal op de Oude Wetering. Daar is iemand overvallen door drie personen, waarbij in ieder geval een telefoon is gestolen. Dat meldt de politie aan StadshagenNieuws. De drie overvallers zouden bivakmutsen hebben gedragen en zijn weggefietst op omafietsen in de richting van het centrum.

De overval vond plaats rond 21:25 uur, de daders zijn volgens de politie vermoedelijk 15/16 jaar oud. Hoe het gaat met het slachtoffer, is niet duidelijk. De overval is de tweede in een week. Woensdagavond vond er ook een overval plaats bij de Sportlaan, een zijweg van de Oude Wetering. Toen werd er ook een telefoon meegenomen, ditmaal door jongeren op een scooter.

De politie surveilleerde nog een tijd in de omgeving van de Oude Wetering, maar heeft voor zover bekend nog geen mensen kunnen aanhouden. Heb je iets gezien van de mogelijke daders of van de overval, dan worden getuigen verzocht zich te melden bij de politie via onder meer 0900-8844.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!