Ernstig ongeval op Hasselterweg

woensdag 8 december 2021
Ernstig ongeval op Hasselterweg

Op de Hasselterweg heeft woensdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een auto heeft vermoedelijk ter hoogte van het treinstation in Stadshagen de middenberm geraakt en is daarna hard tegen een boom tot stilstand gekomen. De beide inzittenden zijn door toegesnelde brandweer uit de auto gehaald.

Het ongeval gebeurde rond kwart over negen. De voorzijde van de auto raakte door de klap tegen de boom aan de rechterzijde van weg compleet verwrongen. Een opgeroepen traumahelikopter werd tijdens het reddingswerk geannuleerd toen beide inzittenden aanspreekbaar bleken. Eén van hen is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurt in een week waarin verderop op de Hasselterweg een dodelijk ongeval plaatsvond. Ook eerder dit jaar gebeurde op deze locatie op de Hasselterweg een eenzijdig ongeval, waarbij een auto in de berm tot stilstand kwam tegen een lantaarnpaal.

Zorgen
Na het ongeval dat in september plaatsvond uitten Stadshagenaren al zorgen in de reacties over de inrichting van de weg. Alhoewel de maximumsnelheid van de Hasselterweg 70 kilometer per uur bedraagt, rijden veel automobilisten steevast sneller.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!