Jongeren uit Stadshagen spelen live tijdens Top2000-kerkdienst

donderdag 16 december 2021
Jongeren uit Stadshagen spelen live tijdens Top2000-kerkdienst

Net als vorig jaar worden de kerstdagen dit jaar anders gevierd dan velen zouden willen. Zo ook in de kerken, waar de normaal drukbezochte kerkdiensten door de coronamaatregelen nu veelal digitaal bezocht zullen worden. Maar er zijn creatieve oplossingen. Zo organiseert de Open Kring op woensdagmiddag 29 december een speciale Top2000-kerkdienst.

De liveband Brand New wordt gevormd door een groep jongeren, die buurgenoten van elkaar zijn en uit Stadshagen komen. Tijdens de kerkdienst spelen zij nummers uit de Top 2000. Ook jouw favoriete nummer kan in de dienst komen, door te stemmen via https://www.top2000kerkdienst.nl/zwolle/.

Open Kring

Juist in deze tijd zijn veel mensen op zoek naar verbinding en ontmoeting. Muziek kan troosten, ontroeren, opvrolijken en ontspannen. De speciale kerstdienst vindt plaats op woensdag 29 december 2021 om 15.00 uur in de Open Kring, aan de Hofstedestraat 1 in Zwolle. Toegang is gratis, er wordt wel gecollecteerd. De dienst wordt ook uitzonden via een livestream.

Coronamaatregelen

Als je de dienst in de kerk wilt bijwonen, meld je dan vooraf aan via het reserveringssysteem. In de kerk gelden de volgende maatregelen:

  • draag een mondkapje bij binnenkomst, vertrek en bij verplaatsingen in de kerk. Als je zit, mag het mondkapje af
  • neem je jas mee naar je stoel;
  • hou minimaal 1,5 meter afstand te houden ten opzichte van mensen die niet tot hetzelfde huishouden horen, tussen de rijen onderling wordt ook 1,5 meter tussenruimte gehouden.

Kan je niet naar de kerk komen maar wil je de dienst wel meemaken? Kijk dan via de live-stream op www.openkring.nl.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!