Gert-Jan Segers ’trapt’ campagne ChristenUnie af in Stadshagen

zaterdag 12 februari 2022
Gert-Jan Segers ’trapt’ campagne ChristenUnie af in Stadshagen

Lijsttrekker Gert-Jan Segers van de ChristenUnie heeft letterlijk de campagne voor de verkiezingen afgetrapt in Stadshagen. Onder het oog van winkelend publiek trapte het Tweede Kamerlid een balletje om de daad bij het woord te voegen.

De keuze voor Stadshagen komt volgens Segers niet uit de lucht vallen. Volgens de fractievoorzitter groeit de ChristenUnie sterk in Zwolle en Stadshagen en is het daarom de reden om ook hier de verkiezingscampagne af te trappen, samen met de onder meer lijsttrekker Ruben van de Belt die meedoet aan de Zwolse gemeenteraadsverkiezingen.

Centraal staat de aandacht van ChristenUnie Zwolle voor gezondheid en sporten in de buitenlucht. Rondom het winkelcentrum waren er op verschillende plekken activiteiten met pannakooien. Ook stond er een foodtruck voor wat lekkers tussen het bewegen door. Lijsttrekker Ruben van de Belt: “De ChristenUnie wil gaan voor meer plekken in de stad waar jong en oud vrij kan bewegen en sporten. Om de daad bij het woord te voegen hebben we deze pannakooien opgezet in Stadshagen.”Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!