Losse dakpannen, zonnepanelen en kapotte bomen: dit deed storm Eunice in Stadshagen

zaterdag 19 februari 2022
Losse dakpannen, zonnepanelen en kapotte bomen: dit deed storm Eunice in Stadshagen

Storm Eunice heeft vrijdag een spoor van lichte schade achtergelaten in Stadshagen. Grote incidenten deden zich gelukkig niet voor, de brandweer was in de wijk vooral aanwezig voor relatief kleinere klussen. Vooral dakpannen en boompjes moesten het ontgelden tijdens de zware windvlagen van de storm die het land in z’n greep hield.

Op de kruising van de Hasselterweg met de Stadshagenallee nam Eunice een verkeerslicht mee, de overige lichten hingen scheef aan de palen. Op dit punt kwamen de windvlagen op volle snelheid vanuit de polder naar Stadshagen gesneld.

Verderop in de wijk vlogen op diverse plekken dakpannen van daken. In een aantal gevallen in tuinen, maar ook midden op de weg.

Aan de Specerijmolen lagen warmtepompunits schots en scheef op het dak van een appartementencomplex. Die hebben installateurs zaterdagochtend weer rechtgezet. Her en der zijn er wat bomen opgeruimd of uit voorzorg omgezaagd.

Aan de Moutmolen hingen zonnepanelen los. Die werken met behulp van een hoogwerker weer vastgezet.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!