25 jaar Stadshagen centraal in nieuwe magazine

woensdag 23 maart 2022
25 jaar Stadshagen centraal in nieuwe magazine

In heel Stadshagen en omgeving is afgelopen week de voorjaarseditie van het StadshagenNieuws Magazine bezorgd. In het magazine brengen we achtergrondverhalen uit onze wijk. In deze editie is er uitgebreid aandacht voor het 25-jarig jubileum dat onze wijk dit jaar beleeft!

Jubileum

Stadshagen staat nog altijd bekend als ‘de nieuwbouwwijk vol jonge gezinnen, tweeverdieners, ondernemers en heel veel kinderen’. Niet geheel onterecht, maar toch is er in 25 jaar heel veel veranderd. In deze editie van het magazine staan we uitgebreid stil bij het 25-jarig bestaan van onze wijk. We kijken terug naar het ontstaan, de eerste woningen en de ontwikkeling die de wijk heeft doorgemaakt. Je leest het op pagina’s 28-29.

Noaberschap in de Kastanjetuin

Tussen het winkelcentrum en de Stadshoeve in, naast de grote kastanjeboom, wonen inmiddels de eerste bewoners van de Kastanjetuin. Een bijzonder project, waarin het noaberschap tussen de bewoners centraal staat. Je leest het op pagina’s 8-9.

Verder vind je natuurlijk heel veel meer interessante artikelen, de column van Het Verloskundig Huys en redactionele bijdragen over lokaal ondernemen, zorg, onderwijs, wonen, werken en bouwen. In ‘vraag het de specialist’ vind je antwoorden op vragen van lezers.

Niet ontvangen? Laat het weten!

Het StadshagenNieuws Magazine van maart 2022 is rond 23 maart gratis huis-aan-huis verspreid in Stadshagen en omgeving. Niet ontvangen? Stuur ons even een bericht, we horen dat graag. Let op: in een brievenbus met een ‘nee-nee’ sticker mogen we helaas niet bezorgen. Het magazine kan ook online gelezen worden. Een exemplaar van het magazine kan ook gratis afgehaald worden in het Cultuurhuis (zolang de voorraad strekt).

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!