Magic Circus staat weer in Stadshagen: 5x twee vrijkaarten te vergeven!

woensdag 30 maart 2022
Magic Circus staat weer in Stadshagen: 5x twee vrijkaarten te vergeven!

Bij het winkelcentrum aan de Belvédèrelaan staat sinds enige dagen weer de circustent van het Magic Circus. Komend weekend zijn er drie voorstellingen in Stadshagen. En extra leuk: StadshagenNieuws heeft 5x twee vrijkaarten om weg te geven!

Het Magic Circus komt jaarlijks terug in Stadshagen. Vanwege de coronamaatregelen kon dit vorig jaar niet doorgaan. De wintervoorstelling die het circus had bedacht voor de kerstperiode, wordt nu alsnog opgevoerd. Het weer lijkt zich daar helemaal op aan te passen, met verwachte sneeuw op vrijdag (geen grap!).

Sneeuw

De gloednieuwe voorstelling brengt een hartverwarmend circus met acrobaten en… sneeuw. De naam ‘Ho, Ho… HO!’ slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte. Laat je niet gek maken. Ho met de waanzin op allerlei gebied. Ho met oorlogen. HO! Stop en denk rustig na. Kom onthaasten in het Magic Circus. In hoog tempo volgen zang en dans, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Daarnaast clowns (zonder enge rode neus) met vergaande humor.

Belvédèrelaan

De voorstellingen in Stadshagen zijn op vrijdag 1 t/m zondag 3 april om 16.00 uur, in de grote circustent  bij het winkelcentrum aan de Belvédèrelaan. Tickets zijn te koop aan de kassa, of online via magic-circus.nl. Volgende week staat het circus ook in Zwolle Zuid, bij het Jo van Marle Sportpark op dinsdag 5 en woensdag 6 april.

Vrijkaarten

StadshagenNieuws mag 5x twee vrijkaarten weggeven voor de voorstelling van vrijdagmiddag. Winnen? Heel simpel: deel ons bericht op Facebook of Instagram en je maakt automatisch kans. Winnaars worden geloot en krijgen persoonlijk bericht. Kaarten kunnen vrijdagmiddag bij de kassa van het circus worden afgehaald.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!