Nieuwe sportieve, sociale en creatieve activiteiten in Het Anker

zondag 10 april 2022
Nieuwe sportieve, sociale en creatieve activiteiten in Het Anker

Onder de naam ‘Licht Het Anker’ worden de komende tijd tal van nieuwe activiteiten georganiseerd in Ontmoetingscentrum Het Anker in Westenholte. Vanaf begin april kunnen inwoners van Westenholte en Stadshagen er terecht om te tekenen, te schrijven of een spelletje te doen.

Zo is er op dinsdagmiddag en donderdagochtend Natuur op Recept, waarbij mensen met vrijwilligers de natuur in gaan. Donderdagochtend is er Schrijfcafé en donderdagmiddag spelletjesmiddag. Op woensdagochtend is de Beweegmakelaar aanwezig om te helpen bij het vinden van een passende bewegingsvorm. Maandagmiddag, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagmiddag zijn er creatieve activiteiten.

Open deelname

De activiteiten worden georganiseerd door Focus, WerV (onderdeel van WijZ) en SportService Zwolle. Deelname staat open voor iedereen maar in het bijzonder voor mensen die vanwege een fysieke of mentale kwetsbaarheid behoefte hebben aan wat extra ondersteuning. Dit past in het beleid van de gemeente Zwolle om zinvolle daginvulling voor meer mensen mogelijk te maken.

Begeleiding

De activiteiten worden begeleid door de (ervarings-) deskundigen van Focus, WerV en SportService Zwolle. Met hen kunnen deelnemers ook praten over hun toekomstdromen en persoonlijke ontwikkeling.

Het complete activiteitenaanbod wordt gepubliceerd op de website van Ontmoetingscentrum Het Anker en via de sociale media van Focus, WerV en SportService Zwolle.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!