Scholen luiden meivakantie in met Koningsspelen

zaterdag 23 april 2022
Scholen luiden meivakantie in met Koningsspelen

Duizenden kinderen hebben vrijdag in Stadshagen de start van de meivakantie gevierd met de Koningsspelen. De dag begon op veel scholen met een gezellig en gezond Koningsontbijt. Een feestelijk begin van een stralende dag vol sportieve activiteiten voor de kinderen. StadshagenNieuws maakte een rondgang langs verschillende scholen.

Het doel van deze sportieve dag is om kinderen te laten zien hoe belangrijk én leuk het is om te bewegen. Elke school geeft de Koningsspelen vorm naar eigen wensen en mogelijkheden. Bijvoorbeeld met spelletjes op het eigen schoolplein of samen met andere scholen een sporttoernooi organiseren bij de sportvereniging in de buurt.

De bovenbouw van verschillende scholen legden een uitdagend parcours af bij Overcoming Obstacles. Ook bij korfbalvereniging Sparta en voetbalclub WVF werd volop gesport. Op de Sprankel werd een voetbalcoart feestelijk geopend door Samir Kali, ook wel bekend als Samirskills, een befaamde pannaspeler.Koningsspelen op de Sprankel

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!