Twee gewonden bij aanrijding op kruising Westenholterallee

woensdag 8 juni 2022
Twee gewonden bij aanrijding op kruising Westenholterallee

Op de Westenholterallee zijn woensdagmiddag twee automobilisten gewond geraakt bij een aanrijding. Door nog onbekende oorzaak kwamen beide auto’s met elkaar in botsing. Het ongeval deed zich voor op de kruising met de Weidesteenlaan richting Westenholte.

Twee brandweermannen die toevallig voorbij kwamen, hebben uit voorzorg de accu’s van beide auto’s losgemaakt en vloeistoflekkages ingedamd. Voor beide gewonden kwam een ambulance ter plaatse. Ter controle zijn beide automobilisten naar het ziekenhuis overgebracht.

Volgens omstanders werd één van de auto’s bestuurd door een monteur van het naastgelegen garagebedrijf. Deze auto werd met een vorkheftruck naar de garage afgesleept. De andere auto is meegenomen door een berger.

Het ongeluk had enige verkeershinder tot gevolg. BOA’s van de gemeente assisteerden de politie bij het regelen van het verkeer. Over een oorzaak van de aanrijding was woensdagavond nog niets bekend. De politie doet onderzoek.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!