Banenmarkt voor Oekraïners in De Fontein

maandag 13 juni 2022
Banenmarkt voor Oekraïners in De Fontein

In De Fontein vindt dinsdag een banenmarkt plaats voor Oekraïense vluchtelingen. In het kerkgebouw zullen verschillende bedrijven zich presenteren met banen, in de hoop werknemers te vinden. De Fontein organiseert al wekelijks op deze dag ontmoetingen voor de inwoners van het door oorlog getroffen land.

Vanwege het enorme arbeidstekort in diverse sectoren in Nederland, zijn bedrijven naarstig op zoek naar personeel. Tegelijkertijd willen Oekraïense vluchtelingen graag aan de slag. Een goede match voor zowel het bedrijfsleven als de Oekraïeners zelf.

Onder meer Groei personeelsdiensten voor transport en logistiek, Scania met productie- en chauffeurswerk, Randstad, Timing, de Sligro en Heroyam uitzendbureau met bijvoorbeeld horecawerk en de Sligro presenteren zich in de kerk.

Daarnaast zijn er Oekraïners die stukadoor zijn en stukadoorswerk zoeken. Potentiële werkgevers kunnen zich uiteraard melden bij De Fontein of fysiek op de banenmarkt. Zij kunnen zich ook melden via werkgroepoekraine@defonteinzwolle.nl of 06-38655985.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!