Havezathenallee dicht voor aanpassing kruising

zondag 19 juni 2022
Havezathenallee dicht voor aanpassing kruising

De kruising van de Havezathenallee met de Nijenhuislaan zal op een aantal momenten gesloten worden wegens werkzaamheden. Omdat de bussen van Keolis er niet goed de bocht kunnen maken, rijden ze over trottoirbanden heen. Dat is voor passagiers niet prettig.

Een deel van de middengeleider bij de kruising wordt daarom verkort. Daarvoor wordt de weg op een aantal dagdelen gesloten. Eerst overdag op maandag 20 juni, tussen 09:30 en 15:30 uur. Dan vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats. In de avond wordt de weg weer gesloten, omdat er dan wordt geasfalteerd. Dit zal plaatsvinden tussen 19:00 en middernacht.

Ook op donderdag is er overlast te verwachten. Dan wordt er in de avond tussen 19:00 en 24:00 uur een deklaag van asfalt aangebracht. De bedoeling van de gemeente is nog voor middernacht de werkzaamheden af te ronden.

Verkeer dient om te rijden via de Hasselterweg. Voor het Zonnehuis is er een omleiding ingesteld via de Dinshofflaan en Hofstedestraat.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!