Onderhoud aan fietsbrug: kruising Hasselterweg deels afgesloten in augustus

woensdag 27 juli 2022
Onderhoud aan fietsbrug: kruising Hasselterweg deels afgesloten in augustus

De Westenholterbrug is aan onderhoud toe. De fietsbrug naar Westenholte over de Hasselterweg wordt in augustus aan de onderzijde schoongemaakt en opnieuw geschilderd. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt er een hoogwerker op de rijbaan geplaatst. Daardoor wordt flinke verkeershinder verwacht op de kruising Hasselterweg-Westenholerallee-Frankhuizerallee.

De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd. Bebording aan de kant van de weg geeft de situatie aan. Er worden verkeersregelaars ingezet. Verkeer wordt verzocht rekening te houden met tijdsvertraging en beperkte doorgang. De werkzaamheden vinden steeds plaats op werkdagen tussen 09:00 en 15:30 uur.

Fase 1: 8 t/m 10 augustus

De werkzaamheden starten op maandag 8 augustus om 9.00 uur. Verkeer van en naar Stadshagen is dan beperkt mogelijk en wordt omgeleid via de Belvederelaan. Verkeer van de Hasselterweg richting de Westenholterallee wordt omgeleid via de Blaloweg. Doorgaand verkeer van Zwolle richting Hasselt en omgekeerd behoudt doorgang op de Hasselterweg. De werkzaamheden vinden plaats op maandag, dinsdag en woensdag van 09:00 tot 15:30 uur.

Fase 2: 11 t/m 19 augustus

Vanaf donderdag 11 augustus verplaatsen de werkzaamheden zich naar het midden van de kruising. Verkeer op de Hasselterweg komend vanuit de rijrichting Hasselt/Kampen, kan dan alleen rechtsaf via de Westenholterallee. Rechtdoor naar de Blaloweg is niet mogelijk. De andere kant op, komend vanaf de Blaloweg, kan het verkeer wel rechtdoor rijden. Verkeer van/naar Stadshagen is beperkt tot een aantal richtingen. Er is een omleiding via de Belvederelaan.

Fase 3: 22 t/m 26 augustus

Vanaf maandag 22 augustus is de toegang naar de Frankhuizerallee geheel afgesloten. Verkeer naar Stadshagen wordt omgeleid via de Belvederelaan. Verkeer vanuit Stadshagen kan wel in alle richtingen zijn weg vervolgen. Mochten de werkzaamheden uitlopen, wordt er tussen 29 augustus en 2 september verder gewerkt.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!