Nog veel onduidelijk na schoten in Stadshagen

woensdag 17 augustus 2022
Nog veel onduidelijk na schoten in Stadshagen

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er tenminste vier schoten gelost bij een woning aan de Voermanstraat. Tot zover bekend raakte niemand gewond. Veel is nog onduidelijk over het schietincident. Een politiewoordvoerder kon woensdag, rond het middaguur, nog steeds geen enkele mededeling doen.

Artikel en foto’s: Peter Denekamp

Buurtbewoners sloegen rond kwart over twaalf vannacht alarm nadat ze tenminste vier schoten hoorden. Politieagenten in kogelwerende vesten ontdekten voor een woning meerdere hulzen. Een aantal lange, dunne hulzen en meerdere dikke, korte hulzen. Een agent heeft de hulzen veilig gesteld voor het forensisch sporenonderzoek.

Een wijkagent uit Heino schreef op Instagram dat hij samen met een collega in kogelwerende vesten positie had ingenomen langs de N35 bij Heino. Dit in verband met het schietincident in Zwolle. Later werd duidelijk dat de verdachte een andere route had gekozen. Ook zouden er politieagenten hebben gepost in de omgeving van de Scheldelaan in de Aa-landen.

Of er aanhoudingen zijn verricht, is tot dusver niet duidelijk.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!