Muzikale inzameling voor ‘De Boerderij van Nambikay’

dinsdag 6 september 2022
Muzikale inzameling voor ‘De Boerderij van Nambikay’

Op vrijdagavond 16 september wordt er in de Fontein een avond vol muziek en ontmoeting georganiseerd voor jongeren en ouderen. Een band speelt populaire nummers die iedereen herkent. De opbrengst van de avond middels giften en consumptiemunten gaat naar Stichting Boerderij van Nambikay.

‘De Boerderij van Nambikay’ in Sri Lanka (Nambikay betekent Hoop) is een initiatief van Uthayan en Jakolien Meas, wonend in Stadshagen. Met de boerderij dragen zij bij aan een hoopvolle toekomst voor mensen die langdurig hebben geleden onder de burgeroorlog in Sri Lanka. Deze oorlog duurde tot 2009 en heeft mede tot gevolg gehad dat er grote armoede is in het land. Vanaf 2013 is de oude familieboerderij van Uthayan stap voor stap weer opnieuw opgebouwd. Vanuit een christelijke identiteit helpt ‘De Boerderij van Nambikay’ nu op een inclusieve wijze mee aan een duurzame leefomgeving. Hiermee is zij in staat Sri Lankanen te helpen om een toekomst met elkaar op te bouwen.

Zoals wij in Nederland na corona behoefte hebben aan muziek en ontmoeting, zo hebben de mensen in Sri Lanka behoefte aan extra hulp, zeker nu in hun land veel economische problemen zijn. Daarom gaan de opbrengsten rechtstreeks naar de Stichting Boerderij van Nambikay.

De deuren van de zaal van De Fontein (Sterrenkroos 56) zijn geopend vanaf 19:30 uur en de avond start om 20:30 uur. Giften en consumptiemunten kunnen via een QR-code worden afgerekend.

Meer info over de Stichting Boerderij van Nambikay: https://nambikay.org/


Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!