Onrust door mogelijke kinderlokker

vrijdag 16 september 2022
Onrust door mogelijke kinderlokker

De politie heeft afgelopen dinsdag en vrijdag meldingen gekregen over een man die ongewenst kinderen aanspreekt, mogelijk een kinderlokker. Dat leidt natuurlijk tot onrust onder ouders en kinderen. De politie heeft inmiddels meer informatie gegeven.

Dinsdag 13 september sprak een man kinderen aan, terwijl hij een gebiedsverbod heeft voor de wijk. Hij is daarop aangehouden. Deze man is een bekende van de politie, vanwege overlast, vernielingen en diefstallen. Hij is opgepakt en zit voor langere tijd vast.

Nieuwe melding op vrijdag

Op vrijdag 16 september zijn er opnieuw meldingen gedaan over een man die kinderen aanspreekt, op het schoolplein van Triomundo. In de informatie lijken de signalen van dinsdag en vrijdag door elkaar te lopen, volgens de politie. De man die dinsdag in opspraak kwam zit vast, dus als er sprake is van een andere man, is dat natuurlijk van groot belang om te weten.

Signalement

Het signalement van de man van dinsdag is aangehouden: lichte huidskleur, donkerblauwe pet, donkerblauwe hoodie, kakikleurige broek, zwarte sportschoenen met witte strepen. De politie verzoekt mensen die signalen hebben over iemand met een ander signalement contact op te nemen met de politie. Zo kunnen zij snel ingrijpen.

In gesprek met kinderen

Daarnaast benadrukt de politie het belang om hierover in gesprek te gaan met uw kind(eren) zodat ze voorzichtig zijn mochten ze aangesproken worden door iemand die ze niet kennen. En ook dan: meld het bij de politie via 0900-8844 of met spoed via 112.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!