Najaarseditie StadshagenNieuws Magazine op de deurmat

vrijdag 30 september 2022
Najaarseditie StadshagenNieuws Magazine op de deurmat

Afgelopen week is in heel Stadshagen en omgeving weer de najaarseditie van het StadshagenNieuws Magazine bezorgd. In het magazine brengen we achtergrondverhalen uit de wijk. In deze editie onder andere een kennismaking met de vier wijkagenten van Stadshagen en een uitvoerig gesprek met de mensen achter Stichting Hof van Welbevinden.

Hof van Welbevinden

Een stichting die zich sinds eind vorig jaar richt op positieve gezondheid in de wijk. Aan de hand van diverse projecten proberen ze, samen met organisaties en wijkbewoners, Stadshagen nog leefbaarder te maken. Daarbij richten ze zich vooral op op de jeugd. Ze zijn nog op zoek naar actieve, enthousiaste vrijwilligers. Je leest het op pagina’s 40-41.

Wijkagenten

Op het gebied van duurzame veiligheid werken in Stadshagen vier wijkagenten. Zij vertellen in ons magazine over hun ervaringen en geven aan op welke manieren ze bereikbaar en beschikbaar zijn voor wijkbewoners. Zoals ze zelf zeggen: “schroom niet om bij verdachte omstandigheden contact op te nemen. Je hoeft je nooit bezwaard te voelen, We komen liever een keer voor niets, dan dat we te laat worden ingeschakeld.” Je leest het interview op pagina’s 8-9.

Daarnaast delen in het magazine natuurlijk weer diverse specialisten op het gebied van gezondheid, juridische zaken en de woningmarkt hun kennis. In ‘Werknemer gezocht’ geven diverse werkgevers een kijkje achter de schermen. En je vindt verschillende columns en bijdragen in de najaarseditie van het magazine.

Niet ontvangen? Laat het weten!

Het StadshagenNieuws Magazine is rond 28 september gratis huis-aan-huis verspreid in Stadshagen en omgeving. Niet ontvangen? Stuur ons even een bericht, we horen dat graag. Let op: in een brievenbus met een ‘nee-nee’ sticker mogen we helaas niet bezorgen. Het magazine kan ook online gelezen worden. Een exemplaar van het magazine kan ook gratis afgehaald worden in het Cultuurhuis (zolang de voorraad strekt).

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!