Kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Fontein opnieuw goed bezocht

Het was vandaag weer zo ver: een nieuwe kinderkleding- en speelgoedbeurs in de kerk de Fontein. Tussen 9.30 een 11.00 uur kwamen bezoekers in de kerk voor tweedehands speelgoed en kinderkleding. Dit jaar was een deel van de opbrengst voor “Stichting Mathunka” en de “Cliniclowns”.

2,5 jaar kon de kinderkleding- en speelgoedbeurs niet doorgaan. Maar vandaag was het weer zo ver. De najaarsbeurs kon van start. Met veel enthousiasme zet een team van organisatoren zich in voor de beurs, welke draaiend wordt gehouden met hulp van vrijwilligers.

Ook dit jaar gaat een deel van de opbrengst naar twee goede doelen. Een doel dichtbij en een doel ver weg. “Stichting Mathunka” is een stichting in het noorden van Malawi in Afrika. De stichting is opgericht voor (wees)kinderen op het platteland van Rumphi. Er wordt onderwijs en praktische ondersteuning geboden. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar de ‘Cliniclowns’, zij zorgen ervoor dat zieke kinderen weer even zichzelf kunnen zijn in tijden van ziekte. De overige opbrengst gaat naar degene die kleding en speelgoed hebben ingebracht.

Komend voorjaar wordt op 1 april opnieuw een kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd.