Circus Bossle komt naar Stadshagen: 5x 2 vrijkaarten te winnen!

zondag 30 oktober 2022
Circus Bossle komt naar Stadshagen: 5x 2 vrijkaarten te winnen!

De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van woensdag 2 tot en met zondag 6 november strijkt het circus neer in Zwolle. De grote circustent wordt opgebouwd in het Twistvlietpark in Stadshagen. En extra leuk: StadshagenNieuws heeft 5x twee vrijkaarten om weg te geven!

Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Het circus presenteert een vernieuwde show van bijna twee uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden,lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen beginnen op woensdag 2 november om 15:00 uur, donderdag 3 november om 16:30 uur, vrijdag 4 november om 15:00 en 19:00 uur, zaterdag 5 november om 15:00 en 19:00 uur en de laatste voorstelling is op zondag 6 november om 11:00 uur.

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10:00 tot 11:00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Bij het circus kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk.

Vrijkaarten

StadshagenNieuws mag 5x twee vrijkaarten weggeven voor een voorstelling naar keuze. Winnen? Heel simpel: deel ons bericht op Facebook of Instagram en je maakt automatisch kans. Winnaars worden geloot en krijgen persoonlijk bericht. Kaarten kunnen bij de kassa van het circus worden afgehaald.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!