CSV’28 delft onderspit tegen jeugd FC Zwolle (foto’s)

dinsdag 1 maart 2011

Het was blauwbekken voor het handjevol toeschouwers dat dinsdagavond op Sportpark de Verbinding de moeite had genomen om het oefenduel tussen CSV’28 tegen de jeugd van FC Zwolle te aanschouwen. De beide ploegen gingen energiek het vriendschappelijke duel op het kunstgras van Stadshagen tegemoet, wellicht ook om de ijzige temperaturen op te vangen. Het resulteerde al snel in een doelpunt voor de bezoekende ploeg. De toekomst van FC Zwolle bleek een maatje te groot voor CSV ’28, dat manmoedig streed en uiteindelijk met 1-2 ten onder ging.

Het leek er in de eerste helft lang op dat FC Zwolle A1 de wedstrijd goed ging domineren. De talentvolle jeugd van de Zwolse Eerste Divisieclub leek alle touwtjes in handen te hebben, maar het bleef nog lang 0-1, nadat Zwolle al vroeg in de wedstrijd de eerste goal maakte. Toch is de eindstand een goede 1-2, tekenend voor de vorm waarin CSV’28 verkeerd. Een uitslag die wellicht voor de spelers zelfs teleurstellend leek, omdat een gelijkspel een mooie uitslag was geweest voor dit oefenduel. Hieronder een fotoreportage van de wedstrijd.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!