Decembereditie van het StadshagenNieuws Magazine nu in de brievenbus

woensdag 21 december 2022
Decembereditie van het StadshagenNieuws Magazine nu in de brievenbus

In heel Stadshagen en omgeving wordt deze week de decembereditie van het StadshagenNieuws Magazine bezorgd. In het magazine brengen we achtergrondverhalen uit onze wijk. In deze editie spreken we uitgebreid met wethouder Van Willigen, neemt verloskundige Hetty Baerveld afscheid en lees je wat Bo Wijnberg (26) doet als vrijwilliger in de zorg.

December is een tijd van cadeautjes, lekker eten, samen zijn met gezin, familie en vrienden. Tegelijkertijd is het ook een hectische, onzekere tijd met hoge prijzen. Bovendien is het voor veel mensen sowieso al niet vanzelfsprekend om aan alle vieringen mee te doen.

Een steentje bijdragen

Toch is er een positieve keerzijde te ontdekken: er is volop aandacht voor vrijwilligers, initiatieven en organisaties die uit solidariteit en gemeenschapsgevoel juist nu een stapje extra doen. Samen besluiten om anderen te helpen die zwaarder getroffen worden. Hoe mooi is het als je – misschien juist als je niet worstelt met geld – ook je steentje kunt bijdragen? De wereld en je eigen omgeving mooier en beter maken, dat lukt alleen samen! In het magazine het verhaal van Bo Wijnberg (26), die actief is als vrijwilliger bij Kadera, en een gesprek met wijkwethouder Van Willigen.

Afscheid verloskundige

Verder vind je natuurlijk heel veel meer interessante artikelen, columns en redactionele bijdragen over lokaal ondernemen, zorg, scholen, wonen, bouwen en nog veel meer. Bijzonder is ook de column van verloskundige Hetty Baerveld, een bekend gezicht voor veel jonge ouders in Stadshagen. Zij neemt na vele jaren afscheid en deelt haar ervaringen in het magazine.

Namens de vrijwilligers van StadshagenNieuws en de uitgever van het magazine, wensen wij iedereen een gezond, gelukkig en succesvol 2023 toe!

Niet ontvangen? Laat het weten!

Het StadshagenNieuws Magazine van december 2022 wordt rond 21 december gratis huis-aan-huis verspreid in Stadshagen en omgeving. Heb je het magazine niet ontvangen? Stuur ons even een bericht, we horen dat graag. Let op: zit er een ‘nee-nee’ sticker op de brievenbus zit, mogen we daar helaas niet bezorgen. Een exemplaar van het magazine kan ook gratis afgehaald worden in het Cultuurhuis (zolang de voorraad strekt).

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!