Boerderijenpad deels open naar de Tippe

donderdag 23 maart 2023
Boerderijenpad deels open naar de Tippe

Het Boerderijenpad, de doorgaande fietsroute tussen de Havezathenallee en de Hasselterweg, wordt deels opengesteld voor wandelaars en fietsers. De opening geldt alleen tussen de Havezathenallee en een deel van de Tippe waar de eerste woningen zijn opgeleverd. Doorgaand verkeer richting de IJssel is niet mogelijk.

Het Boerderijenpad werd enkele jaren geleden afgesloten vanwege de werkzaamheden in het gebied van de Tippe. Dat zou in eerste instantie voor een half jaar zijn, maar de sluiting bleef tot dusver in stand wegens de bouwwerkzaamheden. Veel wandelaars en fietsers maakten gebruik van de doorgaande route.

Het pad blijft tot in ieder geval 2024 gesloten voor doorgaand verkeer, zo staat op nieuw geplaatste borden bij de Havezathentunnel te lezen. Maar voor de eerste bewoners is uit veiligheidsoogpunt gekozen voor een gedeeltelijke opening richting de Havezathenallee. Fietsers en wandelaars richting de IJssel moeten uitwijken naar de tunnel onder het station of het fietstunneltje in Breecamp.

Foto: Archieffoto StadshagenNieuws

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!