Nieuwe survivalrun in Zwolle Stadshagen

donderdag 4 mei 2023
Nieuwe survivalrun in Zwolle Stadshagen

De Stichting Overcoming Obstaclerun in Zwolle (Stadshagen) organiseert zaterdag 17 juni de landelijke Tosec OO Run. Op en rondom het terrein aan de Nijenhuislaan 2 kunnen ervaren maar ook beginnende deelnemers een uitdagend parcours afleggen. De run sluit aan bij de missie van de organisatoren: spelenderwijs in de buitenlucht mentaal en fysiek sterker worden.

Uit heel Nederland komen (ervaren) survivalrunners deelnemen aan dit gloednieuwe parcours in Stadshagen. De organisatie nodigt geïnteresseerden in Zwolle en omstreken uit om op deze manier dicht bij huis grenzen te verleggen. Bij deze run zijn er twee categorieën: 5km en 8km. Deelnemers leggen in deze categorieën hardlopend het parcours af, waarbij ze onderweg hindernissen zullen overwinnen. De variatie in obstakels is groot. 17 juni kunnen recreanten individueel meedoen, maar ook in koppels, in groepen óf ouder(s) met kind(eren).

Inschrijven
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de inschrijflink die te vinden is op de site oorun.nl. Ongeveer 1 tot 2 weken voor de start ontvangt iedere deelnemer informatie over starttijd, startnummer en precieze locatie. Deelnemers kunnen zich op de dag zelf 1 uur voor de starttijd melden bij de post. Daar krijgen ze een wedstrijdshirt met nummer en een polsbandje. In het clubgebouw op het terrein zijn kleedkamers en er is een mogelijkheid om te douchen na de run. Kledingtips: lange strakke broek en hardloopschoenen met extra profiel (zoals trailschoenen).

Vrijwilligers
Zwollenaren die het leuk vinden om te helpen bij de voorbereiding van deze run, kunnen zich als vrijwilliger aanmelden: vrijwilligers@oorun.nl.  Mensen die de sport nog niet kennen maar wel geïnteresseerd zijn, kunnen een kijkje nemen op www.oorun.nl. Iedereen is van harte welkom

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!