Zondag muziek en verhalen op de stoep in Stadshagen

zaterdag 13 mei 2023
Zondag muziek en verhalen op de stoep in Stadshagen

Zondag worden de straten van Stadshagen weer gevuld met muziek en verhalen van ‘Ik TOON op de stoep’. Geniet samen met buren, kinderen, kleinkinderen en vrienden van verhalenvertellers, koren, zangroepen en bands voor jouw deur!

IK TOON op de stoep is een reizend festival dat mensen wil samenbrengen en wil laten genieten van kunst en cultuur. De optredens zijn gratis toegankelijk en worden verzorgd door amateurartiesten. Met een grote trekker en platte wagen vol strobalen reizen amateurkunstenaars alle wijken van Zwolle langs. Met strobalen wordt een tribune gebouwd en de kar is dan het podium voor de artiesten. Dans en zing mee en droom weg bij verhalen!

Programma

  • 11.00 uur – 11.30 uur Peermos t.h.v. nr 26 : Jonge vertellers /Victory Drumline
  • 12.30 uur – 13.00 uur Veldje Plattenborgstraat t.h.v. nr 33 : Jonge vertellers/Victory Drumline
  • 14.00 uur – 14.30 uur Veldje Schaapskooistraat t.h.v. nr 18 : Jonge vertellers /Jubal Stadsband
  • 15.30 uur – 16.00 uur Bistro de Stadshoeve: Jonge vertellers / Jubal Stadsband

In Stadshagen wordt de muzikale invulling verzorgd door Victory Drumline en de Jubal Stadsband. De jonge verhalenvertellers van het Vertellersgilde van Productiehuis De Verhalenboot praten diverse optredens aan elkaar en vertellen verhalen. Deze jonge vertellers zijn leerlingen van de Theaterstroom van de Van der Capellenscholengemeenschap.

Gratis toegankelijk

Ik TOON is een initiatief van Stadkamer in samenwerking met Festivalplatform Zwolle Unlimited. Het is toegankelijk voor kinderen, volwassenen en jongeren. De optredens zijn gratis toegankelijk en worden gegeven in alle wijken van Zwolle. Op zondag bijvoorbeeld ook in Zwolle Zuid. Kijk voor speeltijden en precieze locaties op www.zwolleunlimited.nl/iktoon.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!