Wie het eerst komt…….kerstbomenverkoop

woensdag 2 maart 2011

Na de drukte van de feestdagen, de kou en de sneeuw snakt iedereen naar de glimpje zon. Laat de lente maar komen, de paaseieren liggen alweer in de winkel en de plannen voor de zomervakantie worden alweer gemaakt. Je zou het niet zeggen, maar voor een kerstboomverkoper DE tijd om een vergunning aan te vragen voor de verkoop van kerstbomen op de parkeerplaats van het winkelcentrum in Stadshagen. 

De kerstversiering ligt nog maar net op zolder en iedereen kijkt uit naar de lente. Opmerkelijk genoeg is het voor een kerstboomverkoper nu al tijd om een vergunning aan de vragen voor de verkoop van kerstbomen op de parkeerplaats aan de Belvederelaan voor 9, 10 en 17 december 2011. De plek bij het winkelcentrum in Stadshagen is waarschijnlijk een gewilde plek. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De gemeente heeft de vergunning inmiddels verleend. Met een gerust hart dat er ook dit jaar weer kerstbomen in het winkelcentrum te koop zijn, kunnen de Stadshagenaren zich verheugen op de komende zomer!

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!